İstanbul
05 Aralık, 2025, Cuma
  • DOLAR
    42.53
  • EURO
    49.62
  • ALTIN
    5770.2
  • BIST
    10.919
  • BTC
    91954.842$

SUBÜ Türkiyede bir ilke imza attı

SUBÜ Türkiyede bir ilke imza attı
SUBÜ TURİZM FAKÜLTESİ TARAFINDAN TÜRKİYE’DE BİR İLK OLARAK DÜZENLENEN GASTRONOMİ HAFTASI, İL PROTOKOLÜNÜN KATILDIĞI YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI SERGİSİ VE FRANSIZ MUTFAĞI SUNUMU İLE SON BULDU.

SUBÜ Turizm Fakültesi tarafından Türkiye’de bir ilk olarak düzenlenen Gastronomi Haftası, il protokolünün katıldığı Yemek Fotoğrafçılığı Sergisi ve Fransız Mutfağı sunumu ile son buldu.


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi’nin düzenlediği ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Gastronomi Haftası, geniş bir katılımla tamamlandı. Etkinliklerin son gününde il protokolü, Yemek Fotoğrafçılığı Sergisi’ni ziyaret etti ve Fransız Mutfağı yemek sunumuna katıldı. Gastronomi eğitiminin sadece derslerde öğretilenlerle sınırlı olmadığını vurgulayan SUBÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, "Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize gerçek deneyimler sunmayı hedefliyoruz. Onların sektörel bilgi ve becerilerini artırmayı, gastronomi alanında farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. İl protokolümüzün gösterdiği ilgi de sektöre yönelik yeni iş birliklerine zemin oluşturdu. Gastronomi Haftası hem üniversitemiz hem de öğrencilerimiz için önemli bir deneyim oldu. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!