İstanbul
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2395.6
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59822$

Yengeç - Aslan- Başak Burçlarına Göre Erkek Analizi

14 Şubat 2024, Çarşamba 18:59

Gelelim burçlarına göre erkek analizimizin ikinci partına. Yengeç, aslan ve başak burcu erkeklerini inceleyelim:

Yengeç Burcu
Yengeç burcu erkekleri aşırı duygusallardır. Evcimen ve aileye bağlı yapılarıyla bilinirler. Sıcak aile ortamı onların hayalidir. Çok fazla gezmeyi sevmezler onlar için evlerinde geçirdikleri vakit en keyifli ve verimli olanıdır. Yengeç burcu erkekleri tüm bu masum yanının altında manipülatif bir insan da barındırırlar. Sevimli görünürler fakat kimi zaman zehirlidirler. Tam anlamıyla kıskacını batırır diyebiliriz.
İlişkilerinde genelde toksik davranışlarda bulunabilirler. Sakinliğiyle karşısındakini sinirlendirmek onlardan sorulur. Tartışma esnasından duygusal manipülasyona çok yatkındırlar. Anı kurtarmak için görüşlerinin tam zıttını söyler, daha sonra onu söylediğini reddedebilirler. Yengeç burcu erkeğine karşı sürekli alttan almanız gerekebilir. Gereksiz kıskançlıklarıyla sizi bıktırabilirler. Eğer yengeç burcu manipülesine boyun eğmez ve yengeç burcuna kaybetme korkusu yaşatırsanız sizi ömür boyu bağlılıkla sevecek kıvama gelir. Aynı zamanda onlar için gözyaşları en büyük silahlarıdır. Sıkıştıklarında göz yaşlarını kullanabilirler. İkili ilişkilerdeki ödün verme işini abartabilirler. Tüm bunların yanında yengeç burcu erkekleri çok kolay severler, ya da sevdim sanarlar. Fakat gerçekten sevdiğinde karakteri değişecektir. Eski kısıtlayıcı tavrından vazgeçecek, kendi konfor alanından çıkıp sizi mutlu etmeye çalışacaktır.
Aslan Burcu
Aslan burcu erkekleri egonun yeryüzündeki yansımalarıdır. Aslan burcu erkekleri her zaman yüksek özgüven ve egoya sahiptirler. Bazı zamanlarda 'sen kendini hint kumaşı mı sanıyorsun' diyebilirsiniz. Karşılığında alacağınız cevap muhakkak 'evet' olacaktır. Çünkü aslan burcu erkeklerinden inanılmaz bir şeytan tüyü ve aura vardır. Dış görünüşleri kusursuz olmasa bile yüksek özgüveni sayesinde girdikleri her ortamda fark edilirler. Aslan burçları kolay sevemez. Kendilerinden başka birini yüksek duyguyla sevmek onlara göre değildir. Kendi için yaşamak onların hayat mottoları haline gelmiştir. Aslan burcu erkeğiyle dost olmak bi tık zordur. Zaten kendileri de çok fazla arkadaş edinmezler. Sadece kaliteli insanları hayatlarına almak isterler.
Tüm bunların yanında aslan burcu erkekleri sizi mutlu etmesini de iyi bilir. Ağızları iyi laf yapar. Kendi egosunu bir süreliğine kenara bırakıp sizi çok özel hissettirirler. Hediye alıp vermeyi severler. Lüksü severler. Alacakları hediyeyi de buna göre seçerler. Onlara göre bir insana değer veriyorsan en iyisini hediye etmelisindir. Aslan burcu erkekleri bakımlı kadınlardan hoşlanırlar. Çok bilgili olabilirsiniz, çok zeki ya da çok yüksek mertebe de çalışıyor da olabilirsiniz. Tüm bunlar aslan burcunu etkilemek için yeterli değildir. Girdiğiniz ortamda dikkat çekecek kadar güzel ve bakımlıysanız aslan burcunun size nasıl aşık olduğunu görecekseniz. Asla gözü sizden başkasını görmeyecektir.
Başak Burcu
Başak burcu erkekleri çok zordur. Mükemmelliyetçidir. Herşeyin en iyisini ister. Görselliğe çok önem verir. Bu yüzden kıyafetlerine çok dikkat eder. Onlar için bazen verdiğiniz hediye ya da söylediğiniz güzel bir söz yeterli olmayabilir. Ona çok beğendiği bir gömleği alarsanız, neden diğer rengini almadın diyebilir. Biraz şevk kırıcı davranabilir ama bunu kötü niyetle yapmaz. Çünkü normalinin bu olduğunu düşünür. Başak burcu erkekleri olumsuzluklara gelemez. Dostluklarını da böyle kurar. Arkadaşlık ilişkisini 'eğlenmek' adı altında kurarlar.
Başak burcu erkekleri sıkıcı değildir. Sürekli gezmek, yeni yerler keşfetmek ister. Enerjisi bitmek bilmez. Yanındaki kadının da enerjik olmasını ister. Başak burcu erkekleri kendi dış görünüşüne önem verdiği gibi yanındaki kadının da önem vermesini ister. Kıskançtırlar ama bunu asla söylemezler, belli de etmezler. Kendi içlerinde kıskançlık krizine girip bunu size yansıtmadan ilişkiye kaldığı yerden devam edebilirler. Bu yüzden gereksiz kısıtlamalara ve kıskançlıklara da gelemez. Sizin hakkınızda rahatsız olduğu bir şey varsa bunu söylemekten çekinir. Kaybetme korkusu çok fazladır. İlişki içinde iletişimde olmadığı için yarın bir gün aynı rahatsız olduğu konu nüksettiğinde ise kendi kafasında çözüme ulaşamayacağını düşünüp ilişkiyi sonlandırabilir. Bu yüzden başak burcu erkekleriyle ilişki yaşayacaksınız sürekli iletişim halinde olmanıza fayda var.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.